Bekijk onze FacebookpaginatelefoonBel voor een afspraak!

BeYouthful

-Youth has no age-

Een jeugdige uitstraling willen we graag allemaal toch? Een jeugdige uitstraling staat gelijk aan een gezonde en stralende huid.

Sustainable Instant Skin Improvement l effectieve behandel methodes en clean skin care, voor instant zichtbaar resultaat als het gaat om huidverjonging, het vertragen van het verouderingsproces en het verbeteren van de huidconditie. En om jouw huid in goede conditie te houden!

- for a Youthful and Glowing skin -

Elke huid is uniek! Een grondige huidanalyse is de basis van een behandelplan, voor een gezonde en stralende huid. Met onze Sqinno analyse skin scan, maken we het onzichtbare in jouw huid zichtbaar. Huidveranderingen of -problemen in diepere huidlagen worden in beeld gebracht en geanalyseerd. Aan de hand van deze informatie kunnen we een custom made behandelplan opstellen, het verbeteringsproces blijven volgen en aansluitend advies geven.

Door het inzetten van de juiste sustainable instant skin improvement behandelingen /skin regimen/ treatments, home care, blends en boosters, werken we samen naar het beoogde resultaat. We kunnen preventief blijven inspelen op veranderingen die (op het oog) nog niet zichtbaar zijn maar al wel aanwezig zijn in de huid. Zo blijven we een stapje voor in het huidveranderingsproces en houden we jouw huid jeugdig en stralend!

Wil jij ook graag je huid stralend houden? Check dan       www.beyouthful.nl   of  www.beautyfabrieq.com

 

 

Keep on Glowing! See you Soon!

 

BeYou l BeYouthful l BeYoutiful

 

OPENINGSTIJDEN

MaandagGesloten
Dinsdag9.00 - 18.00 
Woensdag t/m vrijdag9.00 - 18.00
Zaterdag9.00 - 16.00
ZondagGesloten

 

STUDIO STYLE

Kapsalon + Schoonheidssalon
Floresstraat 9
9715 HM Groningen
T: 050-5775541

 

 
scissors HAIRherbalBEAUTYaanbieding ACTIE
Kapsalon Studio Style
Studio Style
Bekijk onze Facebookpaginaicon