Bekijk onze FacebookpaginatelefoonBel voor een afspraak!

Kapsalon & schoonheidssalon Studio Style


Van het stylen van je haar in onze kapsalon tot het shapen van je wenkbrauwen in onze schoonheidssalon. Voor bijna alles op het gebied van beauty kan je bij ons terecht!

Beauty is onze passie! Op dit gebied zijn we de afgelopen 10 jaar dan ook flink bijgespijkerd. Zo houden we onszelf graag up to date over alle nieuwe trends op het gebied van hair en beauty. Maar tegelijkertijd houden we het ook graag zo dicht mogelijk bij onszelf. Terug naar de basis en de schoonheid van binnen uit! Dat wat ons ieder uniek maakt. We kijken naar wat bij jou past, zorgen ervoor dat jouw sterke kanten extra worden benadrukt en natuurlijk luisteren we naar jouw wensen! Be You! BeYoutiful.  

Vanuit hier is dan ook het idee gekomen voor de nieuwe conceptstore, BeautyfabrieQ. Een plek voor pure beleving van beauty en lifestyle inside and out, midden in het hartje centrum Groningen. Hier kun jij je zo nu en dan even helemaal terugtrekken uit je haastige bestaan en kun je genieten van een beauty, healthy of wellnessmomentje. Zo kun jij weer volledig herladen je dag vervolgen. Is het centrum voor jou dichterbij? Of wil je eens hier de sfeervolle ambiance ervaren? Relax and Enjoy! @BeautyfabrieQ 

Ons team staat voor je klaar, geeft advies en bespreekt samen met jou de mogelijkheden en het beoogde doel. Zo werken we samen naar een mooi eindresultaat! En zorgen we ervoor dat jouw sterke en mooie punten extra worden benadrukt!

Je huid gezond en in optimale conditie? Onze huidspecialistes zijn goed bekend in de wereld van huidverbetering en werken met goed geformuleerde producten die de oplossing bieden voor diverse huidproblemen.

Wat kun je allemaal laten doen bij Studio Style?

En nog véél meer! Voor ons gehele aanbod kun je terecht in onze prijslijst.


Let it be your experience!

 

OPENINGSTIJDEN

MaandagGesloten
Dinsdag9.00 - 18.00 
Woensdag t/m vrijdag9.00 - 18.00
Zaterdag9.00 - 16.00
ZondagGesloten

 

STUDIO STYLE

Kapsalon + Schoonheidssalon
Floresstraat 9
9715 HM Groningen
T: 050-5775541

 

 
scissors HAIRherbalBEAUTYaanbieding ACTIE
Kapsalon Studio Style
Studio Style
Bekijk onze Facebookpaginaicon